Ατρόμητος: Φιλική πεντάρα στο Κερατσίνι

Ατρόμητος: Φιλική πεντάρα στο Κερατσίνι

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Φιλική πεντάρα στο Κερατσίνι

bet365

Ο Ατρόμητος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Κερατσινίου εκτός έδρας με 5-0. Γιακουμάκης (2), Νταβιώτης, Ούμπιδες και Καχίλα τα τέρματα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Το Κερατσίνι φιλοξένησε τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι την Τρίτη. Η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν εμφανέστατη κάτι που φαίνεται κι από το τελικό 5-0, με τους Περιστεριώτες στο πρώτο μέρος να προηγούνται ήδη με 3-0.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι συμμετείχαν οι παίκτες που είχαν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τα γκολ να πετυχαίνουν οι Γιακουμάκης(2), Νταβιώτης, Ούμπιδες και Καχίλα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Γαρουφαλιάς, Καχίλα, Νάτσος, Ούμπιδες, Νταβιώτης, Ρόσα, Ουγκράι και Γιακουμάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Ξενοπανάγος και Τριμμάτης

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο Μαζαράκη με το πρόγραμμα να περιέχει αγωνιστικά τετράγωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα