Μιχαηλίδης: «Χάσαμε από παιδαριώδη λάθη»

Gazzetta team
Μιχαηλίδης: «Χάσαμε από παιδαριώδη λάθη»

bet365

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στην ήττα από τον Αρη
Για την ήττα του Παναιτωλικού από τον Αρη αλλά και το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός του Μάκη Χάβου στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη μάχη του τίτλου: «Όπως δείχνουν τα πράγματα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, την παράμετρο των πλέι οφ. Κάποια από αυτές τις δύο ομάδες μπορεί να έχει κι εκεί απώλειες».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση και ο Ολυμπιακός την καλύτερη άμυνα: «Δεν ξέρω αν αυτό το στατιστικό στοιχείο αποτυπώνει την πραγματική εικόνα. Βλέποντας κάποιος τις δύο ομάδες, μπορεί να διαπιστώσει ότι χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ είναι η αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός αμυντικά δείχνει πιο συμπαγής σε σχέση με ΠΑΟΚ. Βέβαια ο ΠΑΟΚ και σε αυτό το κομμάτι έχει βελτιωθεί αισθητά. Η προσθήκη των παικτών που απουσίαζαν για λόγους τραυματισμού θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Ο χρόνος κυλά υπέρ του ΠΑΟΚ. Στην αρχή πέρασε μια περίοδο κρίσης, που οφειλόταν σε πολλούς παράγοντες. Η έλευση ενός νέου προπονητή με διαφορετική στρατηγική και η απουσία παικτών κλειδιών έπαιξαν τον ρόλο τους. Ο προπονητής κάθε μέρα που περνά καταλήγει σε πιο συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με τους πειραματισμούς που έκανε σε πρώτη φάση».
Για την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη: «Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι για τον Άρη. Και τα δύο γκολ προήλθαν από παιδαριώδη λάθη εντός περιοχής. Δώσαμε δύο πέναλτι που μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Στις οργανωμένες επιθέσεις του Άρη είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Σε άλλα παιχνίδια του, ακόμη και σε αυτά που είχε απώλειες, όπως με Λάρισα και ΟΦΗ, ο Άρης είχε περισσότερες επιθετικές ενέργειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα