Ατρόμητος: Ο Μανδάς δικαιώνει τον Αναστασίου! (vid)

Ατρόμητος: Ο Μανδάς δικαιώνει τον Αναστασίου! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο Μανδάς δικαιώνει τον Αναστασίου! (vid)

bet365

Μπορεί ο Μπάλαζ Μέγιερι να έχει επιστρέψει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει να δίνει φανέλα βασικού στον Χρήστο Μανδά, ο οποίος πλέον αρχίζει να... αγκαλιάζει την θέση κάτω από τα γκολπόστ!

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ατρόμητος σημείωσε την ευρύτερή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Κάποιος θα έλεγε πως ο Ατρόμητος είχε εύκολο έργο και στα 90 λεπτά, όπως κι είχε, όμως αυτό θα μπορούσε να μην είχε συμβεί χωρίς την συμβολή του Χρήστου Μανδά.

Ο νεαρός γκολκίπερ, στο 8' έκανε μια σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Παπαγεωργίου κρατώντας το μηδέν για τον Ατρόμητο. Με ένα γκολ του Πανιώνιου σε εκείνο το σημείο κανείς δεν ξέρει πως θα είχε εξελιχθεί στη συνέχεια η αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα, απείλησαν ελάχιστες φορές, όμως ο Μανδάς βρέθηκε σε ετοιμότητα ακόμα και με το σκορ στο 3-0!

Συγκεκριμένα, στο 49' ο Μιλόγεβιτς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από κοντά με τον 18χρονο τερματοφύλακα να βγάζει μια δύσκολη στιγμή από πολύ κοντινή απόσταση. Αυτές οι δυο καλές στιγμές του Πανιώνιου που σταμάτησαν πάνω στον Μανδά, είναι η απόδειξη πως ο Κορυδαλλιώτης γκολκίπερ έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Γιάννης Αναστασίου, του έδωσε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Αστέρα, τότε έσωσε τον Ατρόμητο από μια πολύ μεγαλύτερη σε έκταση ήττα από το τελικό 1-2 και από εκεί και πέρα έχει πάρει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα... σπίτι του. Αρκετοί πίστευαν πως όταν επέστρεφε ο Μέγιερι σε κανονικούς ρυθμούς, τότε θα καθόταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, μιας κι εκείνος λογιζόταν ως ο βασικός τερματοφύλακας του «αστεριού».

Τελικά ο «Ολλανδός», αν και προβληματίστηκε με την θέση αυτή όταν είχε και Μέγιερι και Μανδά στη διάθεσή του, επέλεξε να συνεχίσει με τον δεύτερο ως βασικό. Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήρθε η ήττα, χωρίς να φέρει ευθύνη στο τέρμα, και απέναντι στον Πανιώνιο κάθισε και πάλι κάτω από τα γκολπόστ. Με τις επεμβάσεις που έκανε σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά με την πρώτη στο 0-0, έδειξε για τα καλά πως έχει έρθει για να... μείνει κάτω από τα γκολπόστ των Περιστεριωτών με τον Γιάννη Αναστασίου να τρίβει τα χέρια του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα