Μελισσανίδης σε παίκτες: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να προσβάλλει τις αξίες της ΑΕΚ»

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να προσβάλλει τις αξίες της ΑΕΚ»

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης σε παίκτες: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να προσβάλλει τις αξίες της ΑΕΚ»

bet365

Λόγια σε πολύ αυστηρό ύφος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε απολογία ο Όγκνιεν Βράνιες, πρόστιμο στους πέντε του πάρτι.

Επιστροφή στοιχήματος* στο League Cup Αγγλίας. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης για να μιλήσει σε πολύ αυστηρό ύφος στους παίκτες έπειτα από τα πειθαρχικά παραπτώματα που έλαβαν χώρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε μιλήσει από χθες με τον Ίλια Ίβιτς, με τον ίδιο τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να ζητάει από τον κύριο Μελισσανίδη να προχωρήσει σε αυτήν την επίσκεψη έπειτα από τα τελευταία περιστατικά.

Το αφεντικό της ΑΕΚ μίλησε με αυστηρό ύφος στους παίκτες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα σόσιαλ μίντια και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι».

Πλέον ενεργοποιείται ο εσωτερικός κανονισμός και αναμένεται πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τους πέντε παίκτες του πάρτι που ξεπέρασαν τα όρια. Δηλαδή τους Βράνιες, Κρίστιτσιτς, Λιβάια, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς, ενώ ο Βράνιες καλείται επιπλέον σε απολογία για την υβριστική ανάρτησή του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα