Γαβαλάς: «Η Μυρτώ ήταν γεμάτη συναισθήματα»

Δημήτρης Τομαράς
Γαβαλάς: «Η Μυρτώ ήταν γεμάτη συναισθήματα»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, στάθηκε σε ποστάρισμά του στην φιλοξενία που παρείχε στην Μυρτώ η πειραϊκή ομάδα.
Ειδικότερα το post του:
Όταν έσβησαν οι προβολείς και η Μυρτώ αποχωρούσε από το Καραϊσκάκη, ήταν γεμάτη συναισθήματα. Χαρούμενη για όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής. Δίχως άλλο, η δύναμή της είναι η έμπνευσή μας. Η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στις εξέδρες κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο, αποκαλύπτει το μονοπάτι που ως Ολυμπιακός επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας.
Όπως και o τρόπος με τον οποίο η Τόνια υποδέχθηκε την Μυρτώ, παρακολουθώντας η μία δίπλα στην άλλη το κυριακάτικο ντέρμπι. Είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα μας ενώνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα