Ατρόμητος: Ενωμένοι κι αποφασισμένοι (pics)

Ατρόμητος: Ενωμένοι κι αποφασισμένοι (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ενωμένοι κι αποφασισμένοι (pics)

bet365

Η καλύτερη απόδειξη πως στον Ατρόμητο είναι όλοι αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση σαν μια οικογένεια, είναι ο πανηγυρισμός που επέλεξε ο Γιώργος Μανούσος στο πρώτο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο.

Την μεγαλύτερη φετινή του νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε 4-0 του Πανιώνιου και με αυτό τον τρόπο... έκλεισε την κακή παρένθεση που είχε ανοίξει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

Μετά το διπλό του «τριφυλλιού» και κυρίως λόγω της κάκιστης εικόνας του Ατρόμητου, ακούστηκαν πολλά για το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος γνώριζε πως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν το πλέον κρίσιμο για τον ίδιο. Έτσι, την Κυριακή εμφανίστηκε μια ομάδα που είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά με τον Ατρόμητο να φτάνει σε μια πολύ εύκολη νίκη.

Αυτό όμως που κρατούν οι Περιστεριώτες είναι το πόσο αποφασισμένοι έδειξαν να γυρίσουν την κατάσταση όλοι μαζί ενωμένοι σαν ένα, σαν μια οικογένεια. Αυτό έδειξε και η κίνηση του Γιώργου Μανούσου που ήταν ο αρχηγός της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας επιθετικός, με το που σκόραρε από τα 11 βήματα έτρεξε προς τον πάγκο φωνάζοντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Εκεί ζήτησε από τους αναπληρωματικούς να σηκωθούν και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι. Σε αυτή την μεγάλη αγκαλιά προστέθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, μια κίνηση που δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές του τον στηρίζουν, όπως έκαναν και μετά τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον οι Περιστεριώτες έχουν μια σειρά από τέσσερα δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους και γνωρίζουν πως με καλές εμφανίσεις και κάποια καλά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΟΦΗ θα είναι όλοι πιο ήρεμοι, πιο σίγουροι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα