ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αναστασίου: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Αναστασίου: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Αναστασίου: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη και την απόδοση του Ατρόμητου επί του Πανιώνιου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά την περασμένη εβδομάδα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και μια καλύτερη παρουσία σαν ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα δεν κάναμε πολλά πράγματα, σήμερα βγάλαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας από αυτά που θέλουμε να δείξουμε. Πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης ακόμα, αλλά το σημαντικό ήταν ότι ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια σκοράραμε τέσσερις φορές με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και την βαθμολογική μας θέση».

Για τον Στρούγγη: «Από την στιγμή που ήταν τιμωρημένος ο Ρισβάνης, οι επιλογές ήταν δύο. Ο Καχίλα ήταν εκτός αρκετό καιρό, η ένταση αυτή την εβδομάδα δεν ήταν αρκετά υψηλή και από την στιγμή που ο Στρούγγης έδειξε να μην έχει προβλήματα επέλεξα να ξεκινήσω με τον Στέφανο γιατί τολμά να ανέβει να πάρει μέτρα στο γήπεδο και το έκανε σε ικανοποιητικό βαθμό σήμερα. Η ομάδα εμπιστεύεται τα δικά της παιδιά, τον Στρούγγη, τον Μανδά, πριν λίγες εβδομάδες τον Νταβιώτη. Είναι σημαντικό η ομάδα να μένει στο επίπεδο που θέλει και παράλληλα να βγάζει κάποιους ποδοσφαιριστές. Με την συμμετοχή του Στρούγγη έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλοι οι παίκτες. Είναι σημαντικό όσοι μπαίνουν στο γήπεδο να παίζουν για την ομάδα και αυτό που μπορούν να παίζουν, αλλά και να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για το αν ζήτησε από τους παίκτες τους να παίξουν και για εκείνον: «Αυτό που ζήτησα ήταν να μπουν και να παίξουν για την ομάδα. Είναι σημαντικό μπαίνοντας στο γήπεδο να παίζουν για την ομάδα, γιατί δεν μπορεί η ομάδα να χάνει και κάποιος ποδοσφαιριστής να λέει πως έπαιξε καλά».

Για το τι περιμένει από το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Να γίνουμε πιο σταθεροί, σίγουρα δεν έχει βοηθήσει το γεγονός που έχουν χρησιμοποιηθεί τόσοι ποδοσφαιριστές, αλλά από την άλλη βλέπουν πως όλοι είναι σημαντικοί και παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, θέλει προσοχή, πειθαρχία, ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε την σταθερότητα μας, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να παίξουμε ανάμεσα στις γραμμές κι από εκεί και πέρα να δημιουργήσουμε φάσεις μπροστά και να τις τελειώνουμε, να δίνουμε λίγες φάσεις στον αντίπαλο. Παίζουμε με δύσκολες ομάδες, το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί».