Παναθηναϊκός: Με προχειρότητα και βιασύνη για τον διευθυντή της ακαδημίας

Παναθηναϊκός: Με προχειρότητα και βιασύνη για τον διευθυντή της ακαδημίας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με προχειρότητα και βιασύνη για τον διευθυντή της ακαδημίας

bet365

Χωρίς ιδιαίτερη προεργασία και ξεκάθαρο πλάνο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προσλάβει άμεσα τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών. Ο Αλαφούζος θέλει τον Βονόρτα, παίζει δυνατά ακόμη μία περίπτωση.

Η θέση του διευθυντή των ακαδημιών είναι εξόχως σημαντική. Μετά την απομάκρυνση του Τάκη Φύσσα αλλά και του Νίκου Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον άνθρωπο που θα ηγηθεί των τμημάτων υποδομής του, χωρίς όμως να έχει κάνει ιδιαίτερη προεργασία και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο για την τελική του επιλογή. Συνηθισμένα πράγματα για την ᾽᾽πράσινη᾽᾽ΠΑΕ, ασυνήθιστα για κάθε σοβαρό κλαμπ αυτού του πλανήτη.

Αυτό, εξάλλου, δηλαδή την προχειρότητα για να κλείσει άμεσα η θέση, καταδεικνύει το γεγονός πως έχει αρκετές πιθανότητες για αυτό το πόστο ο Γιάννης Βονόρτας που αποτελεί ποδοσφαιρική... αδυναμία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος κατά το παρελθόν ήθελε να καλύψει διάφορα κενά με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας. Oι δύο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση τα τελευταία χρόνια, απ᾽ όταν ο Βονόρτας κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας στο τελείωμα της σεζόν 2012-2013.

Ενδεικτικό της προχειρότητας που αντιμετωπίζει την θέση του διευθυντή της ακαδημίας ο Αλαφούζος, είναι το γεγονός πως έχουν αποκλειστεί οι επιλογές από το εξωτερικό.

Ο Βονόρτας για αρκετά χρόνια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου, εκ των βοηθών του Γιάννη Αναστασίου στην πρώτη ομάδα ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην σχολή προπονητών της ΕΠΟ.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας είχε προσφέρει αρκετά στον σύλλογο αλλά ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να ψάξει ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο, με μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό το πόστο και ξεκάθαρη ποδοσφαιρική λογική.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει ακόμη μία περίπτωση που έχει εξίσου καλές πιθανότητες να προχωρήσει. Πρόκειται για Έλληνα προπονητή.

Να υπενθυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες ο Νταμπίζας είχε συμφωνήσει με τον Γέσπερ Φρέντεμπεργκ να αναλάβει το πόστο του αρχιπροπονητή αλλά η εισήγηση του δεν έγινε δεκτή ενώ είχε φτάσει κοντά και στην πρόσληψη του Βαγγέλη Σάμιου που εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα