Youth League: Πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ (pics)

Youth League: Πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ (pics)

Youth League: Πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Οι μικροί του Πάμπλο Γκαρσία επικρατώντας 1-0 της ιρλανδικής Μποέμιαν στο γήπεδο της Τούμπας πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την ισοπαλία (1-1) στην Ιρλανδία, νίκησαν 1-0 στη ρεβάνς της Τούμπας και συνεχίζουν στο UEFA Youth League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουντσνερ, παρά την απώλεια του Αντώνη Γαϊτανίδη (αποχώρησε με πρόβλημα στο ώμο στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης), κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 50’ ο Δημήτρης Πανίδης.

Νωρίτερα ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε δύο χαμένες ευκαιρίες (28’, 40’), ενώ μετά το 1-0 ο Τζόλης ήταν αυτός που είδε τον Ιρλανδό τερματοφύλακα να ενεργεί εξαιρετικά στο τετ α τετ και να αποκρούει εξ επαφής.

Στα τελευταία λεπτά η Μποέμιαν πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, με τον Μιχαηλίδη να προλαβαίνει τον Φέργκιουσον στην πιο καλή στιγμή των Ιρλανδών, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσοπούρογλου αστόχησε σ’ ένα απίθανο τετ α τετ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Ταχάτος (62’ Γρόσδης), Γαϊτανίδης (17’ Τζόλης), Γιάξης, Πανίδης (69’ Κούτσιας), Τσοπούρογλου, Πουρνάρας (69’ Θεοδωρίδης).

Μποέμιαν: Μπόχαν, Σμίθ, Βιρν, Κέλι, Μολόι (82’ Μαχόν), Τιέρνι, Μπέρμιχαμ, Ντεβόι, Μουλάν (56’ Φέργκιουσον), Κονσιντίν (52’ Μασίγκο), Λίονς (68’ Σμίθ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα