Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Μπεργκ, Ζέκα. Δεν ξεφεύγουμε...»

Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Μπεργκ, Ζέκα. Δεν ξεφεύγουμε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Κανένα θέμα με Μπεργκ, Ζέκα. Δεν ξεφεύγουμε...»

bet365

Από τον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να εφαρμόζουν στον απόλυτο βαθμό το πλάνο που έχει θεσπιστεί δίχως... παρεμβολές και γίνεται ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει χώρος για οικονομικές υπερβολές και επιστροφές ονομάτων όπως Ζέκα, Μπεργκ και Βιγιαφάνιες.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν τους «πράσινους» και τον Γιάννη Αλαφούζο να έχουν ασχοληθεί με ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν πρόσφεραν σε τεράστιο βαθμό.

Ονόματα όπως αυτά των Μπεργκ, Ζέκα και πιο μετά του Βιγιαφάνιες εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ως λύσεις σε μια κατάσταση που απαιτεί αγωνιστική ποιότητα και προσωπικότητες στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παρ' όλα αυτά, δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα. Όπως ξεκαθαρίζουν στον Παναθηναϊκό, «είναι εκτός κλίματος και φιλοσοφίας του συλλόγου, όπως εφαρμόζεται από την περασμένη σεζόν».

Πρωταρχική έγνοια των ανθρώπων της ομάδας παραμένει η αξιοποίηση παικτών από την Ακαδημία, μαζί και με τις προσθήκες ξένων παικτών που έγιναν το φετινό καλοκαίρι.

Παράλληλα, δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να ξεφύγει το οικονομικό πλάνο από την πορεία που έχει πάρει, αφού, άπαντες στο κλαμπ βασίζονται σε προσπάθεια συμμαζέματος κι όχι μιας κατάστασης που μπορεί να ξεφύγει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα