ΑΕΛ για τον χαμό Αρχοντίδη: «Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος»

Gazzetta team
ΑΕΛ για τον χαμό Αρχοντίδη: «Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρθηκε στον χαμό του Χρήστου Αρχοντίδη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πραγματικός δάσκαλος του ποδοσφαίρου. Μας αποχαιρέτησε για πάντα "Ο γιος του Καυκάσου". Κόσμησε και τίμησε με την παρουσία του την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ σε δύο εξαιρετικά δύσκολες περιόδους. Και βέβαια δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ο Χρήστος Αρχοντίδης ήταν σε όλη του τη ζωή ο μαχητής των μαχητών!

Τεράστια η απώλεια, ανέσπερη η θλίψη, παρότι σε τούτο εδώ τον ευλογημένο τόπο, οι άξιοι -σχεδόν στο σύνολό τους- αναγνωρίζονται μετά την αποδημία τους.

Η οικογένεια της ΑΕΛ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της, ευελπιστεί αυτή τη φορά οι Κρατικές και Ποδοσφαιρικές Αρχές να πράξουν το αυτονόητο, ώστε εκτός από τη μνήμη, να προστατευτούν, αλλά κυρίως να διαδοθούν, οι παρακαταθήκες, ποδοσφαιρικές, προπονητικές, και κοινωνικές, μιας τεράστιας προσωπικότητας όπως ήταν ο Χρήστος Αρχοντίδης».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED