ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρος ξεσηκωμός για Βόλο!

ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρος ξεσηκωμός για Βόλο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο (26/10) στο Βόλο και περισσότερα από 1000 εισιτήρια έφυγαν σήμερα για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τον Σαββατιάτικο αγωνα με τον ΝΠΣ Βόλου. Την Τρίτη (22/10) πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας έφυγαν περισσότερα από 1000 "κομμάτια" σε φίλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν το Σάββατο (26/10) στο Βόλο για να βρεθούν στο πλευρό των Νταμπλούχων Ελλάδας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, "καλό θα είναι να σπεύσουν οι ενδιαφερομενοι και να παραλάβουν εγκαίρως τα εισιτήρια, για να αποφευχθούν οι ουρές της τελευταίας στιγμής".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα