Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τις ανακοινώσεις

Gazzetta team
Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τις ανακοινώσεις

bet365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να απαλλάξει τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Εναντίον των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν ασκηθεί πειθαρχικές διώξεις για τις ανακοινώσεις τους μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Μετά τη συνεδρίαση της, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να απαλλάξει τις δύο ΠΑΕ. Παράλληλα απαλλάχθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας από την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί για φερόμενο αδίκημά του στις 11 Αυγούστου, ωστόσο του επιβλήθηκε πρόστιμο 18.000 ευρώ για άλλο αδίκημα που φέρεται να τελέστηκε την 1η Σεπτέμβρη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Επίσης στην Επιτροπή Εφέσεων έπεσε στις 10.000 ευρώ από τις 18.000 ευρώ που του είχε αρχικά επιβληθεί το πρόστιμο στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του VAR μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

«Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, από τη δίωξη που του ασκήθηκε για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα, που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε στις 11-8-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη.

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε την 1-9-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€).

Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα, που αφορά στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑEK, που διεξήχθη στις 29.9.2019 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αθήνα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League».

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της υπ’ αριθμ. 247/2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει την υπόθεση. Επιβάλλει στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, Κωνσταντίνο Καραπαπά, Γ΄ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα