Παναθηναϊκός: Θα πάρει χρόνο του τεχνικού διευθυντή

Παναθηναϊκός: Θα πάρει χρόνο του τεχνικού διευθυντή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Θα πάρει χρόνο του τεχνικού διευθυντή

bet365

Ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα δεν θα έρθει άμεσα, καθώς στην ΠΑΕ θέλουν να κάνουν μία το όσο δυνατόν πιο safe επιλογή. Δύσκολα να προχωρήσει κάποιος από την Ελλάδα, σενάριο για Ελευθεριάδη στις ακαδημίες.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα, αναφέραμε από την πρώτη στιγμή πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για εύρεση αντικαστάτη. Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος και να δώσει υπερεξουσίες σε έναν προπονητή. Ο Αλαφούζος που έχει ενεργοποιηθεί πλέον για τα καλά, συλλέγει βιογραφικά αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει.

Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι από την ελληνική αγορά δεν ενθουσιάζουν και θα γίνει-όπως είναι το σωστό- ενδελεχής έρευνα και συνεντεύξεις. Κάτι που δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν και το Τριφύλλι λειτουργούσε με λογική μπακάλικου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η υπόθεση θα τραβήξει και δεν θα κλείσει άμεσα.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το πόστο του διευθυντή ακαδημιών, μια θέση στην οποία λειτουργούσε άψογα το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Ταράσης, η ΠΑΕ ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που καλύψει το κενό που άφησε το καλοκαίρι ο Τάκης Φύσσας. Ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι και αυτό του Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στις μικρές εθνικές ομάδες και κατά το παρελθόν αποτέλεσε τεχνικό υπεύθυνο των πράσινων τμημάτων υποδομής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα