Marca: «Παίζει το κεφάλι του ο Ζιντάν» (pic)

Gazzetta team
Marca: «Παίζει το κεφάλι του ο Ζιντάν» (pic)

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στο ματς με την Γαλατάσαραϊ για το Champions League παίζει το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως αναφέρει η Marca στο πρωτοσέλιδο της, σε περίπτωση ήττας στο σημερινό ματς με την Γαλατάσαραϊ μπορεί να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Γάλλου τεχνικού στον πάγκο των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Μαγιόρκα στην La Liga με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που στον όμιλο του Champions League έχει μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό θέμα για τον «Ζιζού», αφού μέχρι στιγμής η Ρεάλ έχει ικανοποιήσει στο ελάχιστο με το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ και οι μεταγραφές άνω των 300 εκατ. ευρώ δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Marca:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα