Χατζηγιοβάνης: «Πολλά απ' όσα γράφτηκαν ήταν ψέματα, δεν ζήτησα 200 χιλιάρικα»

Gazzetta team
Χατζηγιοβάνης: «Πολλά απ' όσα γράφτηκαν ήταν ψέματα, δεν ζήτησα 200 χιλιάρικα»

bet365

Τη δικιά του αλήθεια για το σίριαλ της ανανέωσης του μοιράστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι.

Το πολύ δύσκολο τρίμηνο που πέρασε λόγω του σίριαλ της ανανέωσης του παραδέχθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος στην επάνοδο του χάρισε με δικό του γκολ τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Ατρομήτου (0-1), έκανε λόγο για ανυπόστατα πράγματα που γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα, ειδικά για τα χρήματα που φέρεται να αξίωσε από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» αλλά εμφανίστηκε χαρούμενος για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ήμασταν καλοί, κάναμε όλοι μαζί άμυνα, δεν απειληθήκαμε και νομίζω αξίζαμε τη νίκη, ήταν δίακιο το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αγώνα με αγώνα για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει».

Για το σίριαλ της ανανέωσης του:

«Ήταν δύσκολο διάστημα οι τρεις μήνες αυτοί, αλλά στάθηκα στα πόδια μου έφτασα κι εγώ να ανανεώσω για τρία χρόνια. Έγιναν όλα γρήγορα, είμαι πολύ χαρούμενος, έγινε όντως ένα σίριαλ, δε ήθελα να δίνω βάση σε αυτά που γράφονταν γιατί πολλά ήταν ψέματα. Μόνο εγώ ξέρω την αλήθεια. Τα χρήματα ήταν το μεγαλύτερο ψέμα, ποτέ δεν ζήτησα 200 χιλιάρικα, με στεναχώρησε αυτό γιατί έπαιρνα και μηνύματα από τον κόσμο. Ελπίζω να τους έδωσα χαρά σήμερα».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό με αφορμή το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ:

«Το εξωτερικό είναι ένα όνειρο, για κάθε ποδοσφαιριστή. Χτίζω τη βάση μου εδώ, κι αν με αξιώσει ο Θεός θα είναι τιμή μου και ένα όνειρο που εκπληρώνεται. Και τώρα όμως αυτό που ζω είναι ένα όνειρο, στον Παναθηναϊκό, είναι βαριά η φανέλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα