Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα σήμερα»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα σήμερα»

bet365

Απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του Ατρομήτου να μην ψάχνει δικαιολογίες για το κακό πρόσωπο των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν κάναμε τίποτα σήμερα, χάσαμε ένα ημίχρονο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία παθητικότητα, δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο με βάση την εικόνα των τελευταίων εμφανίσεων και της προπόνησης. Βγάλαμε φόβο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά δεν δώσαμε κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι.

Είναι ακόμα 7η αγωνιστική. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, θέλουμε χρόνο, σίγουρα αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας δεν βοηθάνε αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα