Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ματσάρα και... 4-4 οι ομάδες Νέων

Gazzetta team
Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ματσάρα και... 4-4 οι ομάδες Νέων

bet365

Ολυμπιακός και ΟΦΗ έμειναν στο 4-4 σ' ένα υπέροχο ματς στο Ρέντη για το πρωτάθλημα Νέων.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0, επέστρεψαν και ανέτρεψαν το 2-3 παίρνοντας το προβάδισμα με 4-3 ωστόσο δέχθηκαν την ισοφάριση λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και με Κατσαβάκη (3’) και Σουρλή (16’) προηγήθηκε 2-0. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ήρθαν τα «πάνω-κάτω», με το αυτογκόλ του Σαπουντζή να διαμορφώνει αρχικά το 1-2 στο 35’ και τους Κρητικούς να πετυχαίνουν ακόμα δύο τέρματα μέχρι την ανάπαυλα, κάνοντας το σκορ 2-3.

Το παιχνίδι ήταν πολύ «γεμάτο» και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι με καλύτερη εικόνα στον αγώνα, ισοφαρίζοντας στο 60’ με τον Μαρίνο (3-3)! Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 67’ μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Αρσενίδης, παρόλα αυτά ο Νεοφυτίδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από τη λευκή βούλα. Και πάλι ο Αρσενίδης, ήταν εκείνος που κέρδισε την εσχάτη των ποινών, την οποία αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Σουρλής για το 4-3 στο 87’!

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 4-4 με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν με τον Κουράκη. Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι τους 13 πόντους μετά από επτά αγωνιστικές.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας (Μαρτίνης 70’), Σαπουντζής (Νεοφυτίδης 46’), Φέκκας (Νικόλης 46’), Μαρίνος, Κατσαβάκης (Αρσενίδης 60’), Σουρλής, Μπουλάρι (Ντότης 75’).

ΟΦΗ (Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Γαιτάνης (65’ Παπαδάκης) Αυγουστάκης, Μακρυδάκης (75’ Σαβουϊδάκης), Ψαρράς, Καλαϊτζάκης, Μπέρκης (57’ Κουράκης), Νοικοκυράκης, Παπιομίτογλου (65’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα