Σουντανί: «Καυτός» και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μαζί με Ελ Αραμπί! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Σουντανί: «Καυτός» και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μαζί με Ελ Αραμπί! (pics & poll)

bet365

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκόραρε για ακόμα μία αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, έφτασε τα τέσσερα εντός των συνόρων και είναι Νο1 γκολτζής στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ελ Αραμπί για την ομάδα του και συνολικά 2ος κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός χωρίς να έχει πιάσει καν ακόμα το 100% έχει σκοράρει σε τέσσερις περιπτώσεις σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος. Τα τέρματά του με τον ΟΦΗ ήταν τα πλέον καθοριστικά. Τα κομβικά για μία πολύ σημαντική και συνάμα δύσκολη επικράτηση, που διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Σε 324 λεπτά παρουσίας στην SL1 μετράει 4 γκολ σε 13 τελικές και συνολικά είναι ο 2ος σκόρερ του Ολυμπιακού μαζί με τον Γκερέρο καθώς και τον Βαλμπουενά, τον άτυχο των Πειραιωτών καθώς τραυματίστηκε και θα λείψει για διάστημα δύο εβδομάδων. Στο πρωτάθλημα δε είναι πρώτος μαζί με τον Ελ Αραμπί με 4 γκολ ενώ ο συμπαίκτης του έχει βάλει 4 τέρματα σε 6 αγώνες.
Ο Αλγερινός άσος έχει κάνει τεράστιο come back εάν αναλογιστεί κανείς ότι προερχόταν από πολύ σοβαρό τραυματισμό, είχε κάνει επέμβαση και έκανε πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε επιβαρυνθεί πολύ και επηρεάστηκε ακόμα και το βάρος του και φυσικά τα πατήματά του. Παρόλα αυτά έκανε μεγάλη προσπάθεια και φυσικά... πείσμωσε πάρα πολύ μετά τον αποκλεισμό του από την λίστα του Champions League.
Ο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού έχει δείξει πως είναι ένας ποιοτικός και δυνατός παίκτης. Ιδιαίτερα γρήγορος, τεχνίτης, δυνατός, διεμβολιστής και με καλά πόδια. Επίσης με εξαιρετική αντίληψη του χώρου και του γηπέδου. Επίσης πολύ σπουδαίο πως είναι ένας μεσοεπιθετικός που δεν εκβιάζει φάσεις ή προσπάθειες. Για τον Μαρτίνς σε αυτήν την κρίσιμη... καμπή του πρωταθλήματος ένα πολύ καλό και σημαντικό επιθετικό όπλο. Το πρώτο γκολ που βάζει με κεφαλιά με τον ΟΦΗ είναι σεντερφορίσιο κερδίζοντας κατά κράτος τον Νάστο. Στο 2ο τέρμα του μετά το κλέψιμο και την πάσα του Γκερέρο έπιασε μία σουτάρα και μάλιστα ενώ τον πίεζαν οι Νάστος - Γιαννούλης. Μία σουτάρα που δεν μπορούσε να πιάσει ο Σωτηρίου για να γίνει το σκορ 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Ελ Αραμπί: 4 γκολ σε 439 λεπτά σε 6 ματς με 8 τελικές
Σουντανί: 4 γκολ σε 324 λεπτά με 13 τελικές
Γκερέρο: 2 γκολ σε 229 λεπτά και 5 αγώνες με 8 τελικές
- Τα stats στην Gallery είναι από το Soccerbase και το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα