Γρηγορίου: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»

Γρηγορίου: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ στάθηκε στην αντίδραση που είχαν σήμερα οι «βυσσινί»
Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το 2-2 του Αγρινίου. «Ήταν ένα μέτριο ματς παρά τα τέσσερα γκολ που μπήκαν. Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι ελέγξαμε το ρυθμό και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο δεχθήκαμε ένα γκολ που είχαμε αναλύσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Στο δεύτερο μέρος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που για μια ακόμη φορά δεν παράτησαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΛ.
Και συνέχισε. «Τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε το βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε αλλαγή προπονητή με ότι σημαίνει αυτό. Ο Παναιτωλικός σίγουρα θα βρει το δρόμο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα