ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, να δούμε την διαχείριση των αγώνων»

Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, να δούμε την διαχείριση των αγώνων»

Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, να δούμε την διαχείριση των αγώνων»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε το ματς με τον ΟΦΗ στην συνέντευξη Τύπου. Που στάθηκε ως προς το τέλος του αγώνα και τι είπε για Γκασπάρ, Λοβέρα και τους Κρητικούς.

Ο Μαρτίνς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Τον εκνευρισμό του προς το τέλος του ματς και την εικόνα του ΟΦΗ και πως έγινε ένα καλό ματς: Συμφωνώ μαζί σας. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Ο αντίπαλός μας έπαιξε ανοιχτά με πολλές μεταβιβάσεις. Έκανε ότι γενικά δεν κάνουν οι αντίπαλοί μας εδώ. Ο ΟΦΗ δικαιολογεί την παρουσία της και ότι είναι ποιοτική ομάδα. Στα τελευταία λεπτά είχα έναν εκνευρισμό, όμως θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαμε ούτε στο τελευταίο διάστημα.
 
Την διαιτησία και εάν οφείλεται εκεί ο εκνευρισμός του: Δεν θέλω να πω κάτι για τον διαιτητή. Μετά το τρίτο μας γκολ που ακυρώθηκε και που ήταν ένα υπέροχο γκολ ίσως εκεί είχαμε έναν εφησυχασμό και να αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μάλλον την Μπάγερν. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε. Την διαχείριση της σκέψης μας και της συνέχειας των αγώνων.
 
Τους Γκασπάρ και Λοβέρα: Πολύ ικανοποιημένος είμαι με τον Γκασπάρ. Ανταποκρίθηκε άριστα μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Λοβέρα έχει μεγάλο ταλέντο και ποιότητα. Όσο πιο συχνά τον βλέπουμε τόσο πιο πολύ θα καταλαβαίνουμε την αξία του.
 
Τον Τοροσίδη: Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες η κατάστασή του.
 
Τον Βαλμπουενά, την εικόνα του Σουντανί και το 4-4-2: Εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε αγώνα. Το 4-4-2 το έχουμε δουλέψει καιρό. Όπως δουλεύουμε και το 4-3-3. Όμως και με Βαλμπουενά παίζαμε 4-4-2. Παίζαμε πριν το γνωστό σύστημα κυρίως λόγω του Ματιέ και το πως λειτουργούμε. Θα το δούμε και στο μέλλον το 4-4-2.
 
Την επίσκεψη ενός πιτσιρικά στον Ρέντη και τα κουκλάκια προς τους μικρούς φίλους στην εξέδρα από τους παίκτες των 2 ομάδων σήμερα: Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να κάνει το ποδόσφαιρο τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι απλά ένα άθλημα ή θέαμα. Περιέχει και δημιουργεί είδωλα. Να είμαστε κοντά στους φιλάθλους μας και να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Είναι κάτι αυτονόητο και αν όχι τόσο σπουδαίο υπό την έννοια του ρόλου μίας ομάδας αλλά πρέπει να γίνεται.