Σουντανί: «Υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο»

Gazzetta team
Σουντανί: «Υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο»

bet365

Στη δύναμη του κόσμου και στη σημασία που έχει να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο δις σκόρερ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 2-1, Χιλάλ Σουντανί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω να σκοράρει η ομάδα και εκείνη να κερδίζει. Το σημαντικό είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωτάθληματος. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με τροφοδότησαν, χάρη σε αυτούς πέτυχα τα δύο γκολ και σημασία έχει η ομαδική προσπάθεια».

Για την τάση του να σκοράρει εντός έδρας:

«Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους, ξέρεις πάντα ότι όταν σκοράρεις θα σε υποστηρίξουν. Είναι υπέροχο το συναίσθημα και για αυτό θέλω να σκοράρω όταν παίζω σε αυτό γήπεδο».

Για τα εντυπωσιακά του γκολ με κεφαλιά και δυνατό σουτ:

«Η ποικιλία οφείλεται στη συνεργασία μου με τους συμπαίκτες, έχει να κάνει με τη συνολική δράση μας, σημασία όμως δεν έχει το αν βάζω γκολ με το κεφάλι ή το πόδι, αλλά να κερδίζει η ομάδα τους τρεις βαθμούς».

Στην εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ και τη συνέχεια:

«Δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το να κερδίσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες μου που κερδίσαμε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο ΟΦΗ, πολλά συγχαρητήρια και σε αυτόν. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά τέτοιες νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας και ήταν ότι καλύτερο πριν από τους αγώνες που έρχονται με Μπάγερν και ΑΕΚ».

Για τον αριθμό «2» στην φανέλα του:

«Στα 16 μου δεν ήμουν ακόμα επαγγελματίας. Όταν έπαιξα πρώτη φορά δεν υπήρχε άλλο νούμερο εκτός από το 2. Έτσι το πήρα, πήγα πολύ καλά σε εκείνο το ματς, σκόραρα και αποφάσισα να το κρατήσω. Συμβολίζει επίσης και τον αριθμό που φέρει η πόλη μου στις πινακίδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα