Ολυμπιακός: «Έβρεξε»… κουκλάκια στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Έβρεξε»… κουκλάκια στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης»

bet365

Όμορφες εικόνες απαθανατίστηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» όπου φιλοξενούνταν παιδιά, με παίκτες και επιτελείο να μοιράζουν κουκλάκια της μασκότ του συλλόγου και ταυτόχρονα μπόλικη χαρά στους μικρούς φίλους.

Με την πιο αισιόδοξη και ευχάριστη νότα ξεκίνησε το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί λίγο πριν την σέντρα, οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου μοίρασαν δεκάδες κουκλάκια του «θρυλέοντα», της μασκότ του συλλόγου, στα παιδιά που βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο, σκορπίζοντας έτσι τον ενθουσιασμό των μικρών φίλων του συλλόγου.

Τα κουκλάκια ρίχτηκαν στη Θύρα 30 του Ναού, εκεί όπου φιλοξενήθηκαν στον αποψινό αγώνα παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, την Εταιρία Προστασίας Ανηλικών Πειραιά "Ο Καλός Ποιμήν", το Ειδικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μοσχάτου, το Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Κιβωτό του Κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα