Καμπετσής: «Χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε ψυχολογία»

Καμπετσής: «Χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε ψυχολογία»

Gazzetta team
Καμπετσής: «Χρειαζόμαστε νίκες για να αποκτήσουμε ψυχολογία»

bet365

Ο Αργύρης Καμπετσής, μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να «ξεφύγει» από την αγωνιστική κρίση: «Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα σκληρά, υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Νομίζω ότι στο παιχνίδι με την Ξάνθη παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και αδικηθήκαμε λίγο από τη διαιτησία... Πιστεύω ότι θα συνέλθουμε. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία και αποκτάς αυτοπεποίθηση με τα αποτελέσματα και με τις νίκες. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα».

Για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μια καλή έδρα και ένας καλός αντίπαλος. Δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι, θεωρώ ότι θα γίνει καλό παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα είναι πάντα στην κρίση του προπονητή για το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος για να με χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης. Χάρηκα πολύ που με χρησιμοποίησε και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το αν προτιμά να αγωνίζεται στην κορυφή ή στα άκρα της επίθεσης: «Η βασική μου θέση είναι σέντερ φορ. Τόσα χρόνια έπαιζα σέντερ φορ... Μπορώ να παίξω και εξτρέμ, όμως δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο σε σχέση με τη θέση του σέντερ φορ».

Για την πορεία της Εθνικής Ελπίδων: «Έχουμε μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Είμαστε πολύ ενωμένοι ως ομάδα, έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα, έχουμε ένα αβαντάζ για την πρόκριση στην τελική φάση και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα όνειρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα