Αρης: Με 19 παίκτες στην Ξάνθη

Αρης: Με 19 παίκτες στην Ξάνθη

Gazzetta team
Αρης: Με 19 παίκτες στην Ξάνθη

bet365

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη με τον Μίχαελ Ένινγκ να παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αρη:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena».

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη θρακική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα