Μαρτίνς: Δοκιμή με Λοβέρα δεκάρι για τον ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Δοκιμή με Λοβέρα δεκάρι για τον ΟΦΗ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς - έχοντας να διαχειριστεί το απρόσμενο πρόβλημα τραυματισμού του Βαλμπουενά - έκανε τις δοκιμές του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, έχοντας δεκάρι τον Λοβέρα. Οι δύο σκέψεις για Μπάγερν.
Το πρόβλημα τραυματισμού του Βαλμπουενά δεδομένα δυσκολεύει τον Μαρτίνς ως προς τα πλάνα του για τον ΟΦΗ και (σ.σ. κυρίως) και για την συνέχεια διότι δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Γάλλο. Ο Πορτογάλος σε σχέση με τους 11 για το παιχνίδι του Σαββάτου έκανε τις δοκιμές του. Ως δεκάρι είχε τον Λοβέρα ενώ αριστερά στην άμυνα δοκίμασε και τον Γκασπάρ εκτός από τον Κούτρη.
Μία εκτίμησης 11άδας είναι με Σα κίπερ, τετράδα άμυνας με Τοροσίδη, Σεμέδο, Αβραάμ και Κούτρη, κέντρο με Γκιγιέρμε - Καμαρά (σ.σ. πιθανότητες έχει και ο Μπουχαλάκης), επιτελικό τον Λοβέρα, άκρα με Ποντένσε - Σουντανί και φορ τον Ελ Αραμπί. Τώρα σε σχέση με τους 11 με Μπάγερν οι σκέψεις από τώρα είναι δύο: 4-3-3 ή 4-2-3-1 με έναν εκ των Ποντένσε - Λοβέρα πίσω από τον φορ. Ο Πορτογάλος που έδειξε και βίντεο στους παίκτες του από ματς του ΟΦΗ πάντως - όπως είθισται - τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα τις παίρνει ανήμερα των αγώνων και μετά ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές του. Θυμίζουμε τους 20 του Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης και Τζολάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα