ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΛ: Αλλάζει όψη η «AEL FC ARENA»

ΑΕΛ: Αλλάζει όψη η «AEL FC ARENA»

ΑΕΛ: Αλλάζει όψη η «AEL FC ARENA»

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της «AEL FC ARENA», οι οποίες έχουν αλλάξει βαθμιαία την εικόνα του γηπέδου και σύντομα θα περάσουν στο τελικό στάδιο πριν ολοκληρωθεί η «μεταμόρφωση» του.

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς το ολικό «ρεκτιφιέ» στο τερέν της «AEL FC ARENA».

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε και η 4η φάση των εργασιών και παρά την μικρή καθυστέρηση μίας ημέρας ως προς τον αρχικό στόχο, καλώς εχόντων τη Δευτέρα το όλο εγχείρημα θα έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ της Παρασκευής η 4η φάση της μεταφοράς και επίστρωσης του αμμοχώματος του βασικού υποστρώματος του χλοοτάπητα, διαδικασία που διήρκησε μια ημέρα παραπάνω εξαιτίας μιας καθυστέρησης.

Η ανάδοχος εταιρεία Hellasod όμως θα εκμεταλλευτεί το αποψινό βράδυ και έως τα ξημερώματα του Σαββάτου με τα ειδικά μηχανήματα laser θα ομαλοποιήσουν το υπέδαφος δίνοντας του τις προβλεπόμενες και απαραίτητες κλίσεις και εν συνεχεία θα επανενεργοποιήσουν το αρδευτικό σύστημα προκειμένου να πιστοποιηθεί η πρότερη ομαλή του λειτουργία.

Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των πρώτων ρολών του νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα τύπου "βερμούδας", διαδικασία που θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου τη Δευτέρα το απόγευμα».