Μπράουν: «Αν μας δοθεί η ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε»

Gazzetta team
Μπράουν: «Αν μας δοθεί η ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε»

bet365

Στο κυνήγι και την εκμετάλλευση της όποιας ευκαιρίας έχει ο ΟΦΗ να πάρει κάτι από το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κρις Μπράουν, ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/10, 19:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός στο ΟΦΗ TV:

Για την σημασία της διακοπής:
«Το γεγονός ότι είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά από μια καλή αρχή και από πολλές προπονήσεις ήταν θετικό για μας για να δούμε τις οικογένειες μας και να ξεκουραστούμε λίγο».
Για τα ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Παρακολούθησα τον αγώνα με την Τότεναμ για το Champions League. Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα,ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0 όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και πιστεύω μας ταιριάζει αυτό, είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και μια ευκαιρία για εμάς. Έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια, είναι επαγγελματίες και προπονούνται συνεχώς. Δεν είναι κουρασμένοι, μπορούν να το διαχειριστούν πολύ καλά. Δεν παίζει ρόλο αν έχουν περισσότερα ή λιγότερα παιχνίδια από εμάς. Αν έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».
Για τον ΟΦΗ:
«Το κλειδί είναι ότι είμαστε ομάδα. Παίζουμε ποδόσφαιρο, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάτι που είναι προφανές. Το παιχνίδι είναι το ευκολότερο κομμάτι, το δύσκολο είναι η προπόνηση, η οποία είναι άψογη, άρα αυτό είναι το κλειδί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα