Κόρχουτ: «Μόνο νίκη στην Ξάνθη»

Κόρχουτ: «Μόνο νίκη στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Μόνο νίκη στην Ξάνθη»

bet365

Ο Μιχάι Κόρχουτ μίλησε για την πορεία του Ένινγκ στην Ουγγαρία που είχε φτάσει στον τελικό Κυπέλλου, για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και την απουσία του κόσμου στα Πηγάδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον ερχομό του νέου προπονητή:

"Τον ξέρω επειδή έχει προπονήσει στην Ουγγαρία. Δεν έχω παίξει εναντίον του αλλά γνωρίζω για αυτόν. Είχε επιτυχίες με την Βάσας. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για αυτόν. Ελπίζω και εγώ, όπως και όλοι, ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία."

Για το αν η Βάσας κάνει συχνά ότι έκανε με τον Ένινγκ:

"Εύχομαι και εδώ με τον Αρη να πάμε τελικό κυπέλλου με τον προπονητή. Ήταν μεγάλη έκπληξη για την Βάσας. Έχει μεγάλη ιστορία αλλά πλέον δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Ήταν έκπληξη αυτό που έκανε ο ίδιος με την Βάσας."

Για το σημείωμα του Ιντέγε:

"Το είδα στο instagram. Είμαι αμυντικός οπότε στην καριέρα μου έχω σκοράρει 5-6 γκολ στην πρώτη κατηγορία. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την Εθνική ομάδα. Κερδίσαμε με αυτό το γκολ και έχουμε ακόμα ελπίδες να προκριθούμε."

Για το ότι η Ευρώπη μιλάει για αυτό το γκολ:

"Το είδα αυτό σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εύχομαι κάτι αντίστοιχο και με τον Αρη."

Για το παιχνίδι που ακολουθεί:

"Δεν ξεκινήσαμε γενικά καλά την σεζόν. Μετά από 6 αγώνες έχουμε 5 βαθμούς. Δεχθήκαμε πράγματι πολλά γκολ. Δεν είναι καλό για την ομάδα αυτό. Δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις. Πρέπει να κερδίσουμε κόντρα στην Ξάνθη, ώστε να αρχίσουμε να μαζεύουμε γκολ από εδώ και πέρα."

Για το αν είναι ατομικά ή ομαδικά λάθη τα γκολ που δέχεται η ομάδα:

"Όταν σκοράρουμε, είναι αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Όταν τα δεχόμαστε, το ίδιο."

Για το πως αλλάζει αυτό:

"Με την προπόνηση. Δεν είναι φυσιολογικό να δεχθούμε όσα γκολ έχουμε δεχθεί μέχρι στιγμής."

Για το μοτίβο που δέχεται γκολ ο Αρης:

"Το 40% των γκολ είναι από αυτά που είπατε. Τις τελευταίες μέρες έχουμε δουλέψει τις αμυντικές στατικές φάσεις."

Για το πως περιμένει την Ξάνθη ως αντίπαλο:

"Είναι καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι πέρσι κερδίσαμε εκεί με 0-1. Εδώ κερδίσαμε με 7-2 στο τελευταία παιχνίδι της σεζόν. Ξεκίνησαν καλά, με αυτοπεποίθηση και έχουν 15 βαθμούς. Στα χαρτιά είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο."

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι πολύ παράξενο για εμένα στην ομάδα. Έχουμε 16-17 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό. Δεν ξέρω πόσοι θα είναι οι φίλαθλοι της Ξάνθης. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, έστω και νοερά.

Για το αν το πόδι του είναι "ζεστό":

"Ναι (σ.σ. γέλια)"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα