Τι είπε ο Γκόμεθ για την περιβόητη φάση του Κρίστιτσιτς με τον Αουγκoύστο (audio)

Gazzetta team
Τι είπε ο Γκόμεθ για την περιβόητη φάση του Κρίστιτσιτς με τον Αουγκoύστο (audio)

bet365

Ποια ήταν η εξήγηση του Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ για την συγκεκριμένη φάση και τι πρέπει να συμβεί για να ακυρωθεί ένα γκολ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για το τι είπε τελικά ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ για την φάση του Κρίστιτιτς με τον Αουγκούστο στο γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «dikografies.blogspot.com» αποκάλυψαν το ηχητικό κομμάτι στο οποίο ο Γκόμεθ στο σεμινάριο για το VAR μιλάει για την συγκεκριμένη φάση.

Πως εξήγησε την συγκεκριμένη φάση;

«Για να ακυρωθεί ένα γκολ πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο και προφανές σφύριγμα. Οπως συμβαίνει με τις κόκκινες κάρτες και τα πέναλτι. Η ίδια φιλοσοφία πρέπει να χρησιμοποιείται και σε αυτές τις παραβάσεις. Μπορεί να είναι φάουλ, μπορεί και να μην είναι... Για παρόμοιες καταστάσεις μπορείς να ενημερώσεις τον διαιτητή για να το επανεξετάσει» είπε ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ και πρόσθεσε για την φάση «Υπάρχει πιθανό φάουλ στην αρχή της φάσης της επιθετικής κατοχής».

Ακούστε το ηχητικό του Γκόμεθ όπως το αποκάλυψε το «dikografies.blogspot.com»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα