Ολυμπιακός: «Χαμός» και για τα εισιτήρια με ΟΦΗ και ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Χαμός» και για τα εισιτήρια με ΟΦΗ και ΑΕΚ!

bet365

Μόλις 4.000 εισιτήρια έχουν μείνει για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ενώ πολύ καλά πηγαίνει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αφού έχουν απομείνει 5.500.
Μόνο 4.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Επίσης εξαιρετική είναι και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Και αυτό διότι έχουν απομείνει 5.500.
Με τρία ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας στο Καραϊσκάκη και ήδη έχει γίνει sold out για τον αγώνα με την Μπάγερν & ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το internet, καθώς και από τα εκδοτήρια, την Παρασκευή (από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα