Θεσσαλονικιός διαιτητής στον Ολυμπιακό, από την Καστοριά στον ΠΑΟΚ

Θεσσαλονικιός διαιτητής στον Ολυμπιακό, από την Καστοριά στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις παρατηρήσεις του για τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Βλέπω τους ορισμούς των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Α΄ Εθνική. Χωρίς κανένα σχόλιο, καταγράφω…

Από τη μία, ΠΑΟΚ-Λαμία διαιτητής από την Καστοριά (Φωτιάδης). Β βοηθός από την Κοζάνη (Τζιουβάρας). 4ος από τα Γρεβενά (Τσετσίλας). Διαιτητής VAR από το Κιλκίς (Σέζος). Από τους έξι δηλαδή διαιτητές, οι τέσσερις είναι γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Κι ο παρατηρητής διαιτησίας από την Δράμα (Γκαϊτατζής). Για παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, Ολυμπιακός-ΟΦΗ διαιτητής από τη Θεσσαλονίκη (Παπαδόπουλος). Βοηθοί από τη Θεσσαλονίκη (Νικολαϊδης και Πάτρας). 4ος από τη Θεσσαλονίκη (Αγγελάκης). Διαιτητής VAR από την Θράκη (Κουμπαράκης). Βοηθός διαιτητή VAR από τις Σέρρες (Σάββας). Για παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Παρατηρήσεις…

Πρώτη. Ο Φωτιάδης έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές πέρσι τον ΠΑΟΚ, επίσης στην Τούμπα. Και σφύριξε υπέρ του τρία πέναλτι.

Ένα στις καθυστερήσεις, το νικητήριο γκολ στο ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 για το Κύπελλο. Δείτε στο 3.21 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=M6pYE47gtEQ

Και δύο στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1 για το πρωτάθλημα (το ένα το έβαλε ο ΠΑΟΚ, το άλλο το έχασε). Δείτε τις φάσεις στο 1.06 και στο 2.59 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=5B9aUCDr2C8

Δεύτερη. Ο Παπαδόπουλος σφύριξε επίσης δύο φορές πέρσι τον Ολυμπιακό, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο.

Στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός 1-2 δείτε τη φάση με το Φορτούνη στο 4.18 και με το Λάζαρο στο 4.49 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=vqxhRMm45r0

Στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 0-2 δείτε τη φάση με τον Τσιμίκα στο 0.24 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=JrbRjXFSnuc

Και κλείνω, όπως ξεκίνησα: Χωρίς κανένα σχόλιο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.