Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών o Ατρόμητος

Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών o Ατρόμητος

Gazzetta team
Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών o Ατρόμητος

bet365

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, συμμετείχε στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που φιλοξενείται στην Αθήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η κα. Κοξένογλου ανέπτυξε τις ιδέες του Ατρομήτου για το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνοντας εκτενή αναφορά στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου και αναπτύσσοντας κατά την ομιλία της τους άξονες που κινείται. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την γυναικεία ομάδα, τις διακρίσεις της όπως επίσης και τη συμμετοχή παικτριών σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο Athens Riviera Coast με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος που αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν ιδέες για την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως με όρους ισότητας και διαφορετικότητας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα