Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών o Ατρόμητος

Gazzetta team
Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών o Ατρόμητος

bet365

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, συμμετείχε στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που φιλοξενείται στην Αθήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η κα. Κοξένογλου ανέπτυξε τις ιδέες του Ατρομήτου για το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνοντας εκτενή αναφορά στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου και αναπτύσσοντας κατά την ομιλία της τους άξονες που κινείται. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την γυναικεία ομάδα, τις διακρίσεις της όπως επίσης και τη συμμετοχή παικτριών σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο Athens Riviera Coast με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος που αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν ιδέες για την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως με όρους ισότητας και διαφορετικότητας».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED