Χρυσοστόμου: «Ο Κωστή θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 1 εκατομμύριο»

Χρυσοστόμου: «Ο Κωστή θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 1 εκατομμύριο»

Δημήτρης Τομαράς
Χρυσοστόμου: «Ο Κωστή θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 1 εκατομμύριο»

bet365

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για τον Ιωάννη Κωστή.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, είπε στον Super Sport FM 104.0 για:
Την μεταγραφή του Κωστή: Μας απασχόλησε αρκετά η αλήθεια. Ήταν πολυεπίπεδη η προσπάθεια, με τους οικονομικούς μας συμβούλους, με τα μέλη του Δ.Σ. που και γενικά όλοι όσοι είχαμε ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή και τις συνομιλίες, είχαμε την αναγκαία υπομονή και επιμονή. Εξ’ ου και το αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Είναι ένα πλάνο που δουλεύουμε στη Νέα Σαλαμίνα με τους νεαρούς και αποδίδει καρπούς. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από όλους τα τελευταία χρόνια. Είναι μονόδρομος για σωματεία όπως τη Νέα Σαλαμίνα να αναδεικνύουν ταλέντα.
Τον νεαρό Κύπριο και το κόστος της μεταγραφής: Δεν πρέπει να αλλάξει το αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Έχει στερηθεί πολλά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Πάντα ήταν ταπεινόφρων και αυτά πρέπει να συνεχίσει να κάνει, αφού αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Τον προίκισε ο Θεός με ταλέντο.
Υπάρχει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Εμείς, μάθαμε να είμαστε πραγματιστές και ρεαλιστές. Μιλάμε για ένα ταλαντούχο 19χρονο, το ποσό που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό είναι 1 εκατομμύριο. Ξέρουμε πολύ καλά, όταν έρχεται μια ομάδα να πάρει ένα 19χρονο ότι αναλαμβάνει ένα ρίσκο. Η προσφορά και η τελική συμφωνία ήταν το μάξιμουμ που μπορούσαμε να πάρουμε, από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορούσε να τον προβάλει στο βαθμό που θα έπρεπε.
Το πώς υπήρξε το ενδιαφέρον: Είχε συμβάλει και ο Κυριάκος Κουρέας σε αυτό. Ότι άξιζε να τον δουν από τον Ολυμπιακό. Όταν τον είδαν στο παιχνίδι με τη Σκωτία, είχαν διαπιστώσει ότι ήταν όντως πραγματικά αυτά που τους έλεγε. Μετά έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τη Ρωσία και είχαν πεισθεί για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συνδράμει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, τον Κυριάκο Κουρέα, τον πρόεδρο του σωματείου, όλα τα μέλη του Δ.Σ για την προσέγγιση και την αποφασιστικότητα και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι, και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED