Η ΑΕΚ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την LG (vid)

Η ΑΕΚ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την LG (vid)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την LG (vid)

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρία LG, με τους Παναγιώτη Τσιντώτα και Αντρέ Σιμόες να δίνουν το «παρών».

Η Ένωση παρουσίασε στα γραφεία της την ανανέωση της χορηγικής της συμφωνίας με την εταιρία LG. Εκ μέρους των παικτών βρέθηκαν στο πάνελ οι Τσιντώτας και Σιμόες, ενώ επίσης το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, αλλά και ο γενικός διευθυντής της LG, Άρης Κουτελός.

Ο κ. Κουτελός ανέφερε: «Να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την παρουσίαση, είναι η τρίτη χρονιά που συνεργαζόμαστε και προσφέρουμε τη χορηγία στην ΑΕΚ. Όλα τα οφέλη είναι κι από τις δύο πλευρές. Στο καιρό της κρίσης η LG ήταν από τις λίγες εταιρίες η οποία επενδύει και συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό, γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ένα χώρος που προσφέρει μόνο θέαμα ή ικανοποίηση στους ανθρώπους που είναι φανατικοί με αυτό, αλλά ο αθλητισμός προσφέρει μαθήματα ζωής. Και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χώρο, όχι για να κερδίσουμε τη δική μας αναγνωρισιμότητα, αλλά να αναπτύσσουμε και προγράμματα κοινωνικής ευθύνης. Και πάνω σε αυτό θέλουμε να δώσουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Η χορηγία με την ΑΕΚ είναι στον τρίτο χρόνο και ελπίζουμε να είναι και τα επόμενα χρόνια. Η χρονιά που έρχεται το 2020 πιστεύουμε ότι στην αγορά μας και στον χώρο του αθλητισμού θα είναι ορόσημο και η επένδυση μας θα αποδώσει ακόμα περισσότερο και μέσω της ΑΕΚ και όλες τις άλλες ενέργειες που κάνουμε σαν εταιρία νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Από τη μεριά του ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε: «Ευχαριστούμε την LG για την πολύ όμορφη συνεργασία που έχουμε. Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα της ανανέωση της χορηγίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μία χορηγία που ενισχύεται όταν κρίνεται κι από τις δύο πλευρές ως επιτυχημένη. Πράγματι η σχέση είναι αμφίδρομη, είναι επιτυχημένη και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνέχιση. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχουμε χορηγό στην κατηγορία που δραστηριοποιείται η LG, η οποία είναι και ένα τεράστιο brand. Αυτό δείχνει και τον τρόπο δουλειάς της ΠΑΕ ΑΕΚ και το γεγονός ότι ως brand είναι αρκετά ελκυστικός, τόσο όσο να δημιουργεί τις συνθήκες να την επιλέγουν. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η προβολή στο επίσημο κανάλι του youtube στο AEK TV και σε όλες τις αναρτήσεις των επίσημων λογαριασμών της ΠΑΕ στο Facebook. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα στελέχη της LG για τη συνεργασία και να ευχηθώ ήδη η επιτυχημένη συνεργασία και να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες».

Ο Αντρέ Σιμόες ανέφερε για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την LG: «Θα ήθελα να δηλώσω πως όλοι είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε την συγκεκριμένη εταιρεία ως χορηγό στη φανέλα μας. Είμαστε επίσης η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα που έχει μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών στη φανέλα της. Αυτό είναι πολύ καλό καθώς και η LG είναι η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών», με τον Τσιντώτα να προσθέτει: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και νιώθουμε πιο δυνατοί όταν έχουμε τόσο ισχυρούς συμπαίκτες όπως η LG. Ζούμε καθημερινά με την LG καθώς το συγκεκριμένο brand βρίσκεται και στις εμφανίσεις μας και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται αυτή η συνεργασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα