Παναθηναϊκός: Επιστροφές διεθνών και Μολό στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Επιστροφές διεθνών και Μολό στο Κορωπί

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Επιστροφές διεθνών και Μολό στο Κορωπί

bet365

Η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, είχε λίγα περισσότερα άτομα από αυτά που έδιναν το «παρών» τις τελευταίες ημέρες, αφού, επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνείς αλλά και ο Γιάν Μολό από την άδειά του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνεχίζεται, με τον Γιώργο Δώνη – που ήταν παρών στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης για τη νίκη (2-1) της Ελλάδας απέναντι στη Βοσνία – να βλέπει τους Διούδη και Κουρμπέλη να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, παρών ήταν και ο Γιοάν Μολό που στην αρχή της εβδομάδας είχε εξασφαλίσει άδεια για να ταξιδέψει στο Παρίσι ώστε να λύσει οικογενειακό ζήτημα.

Ο Περέα που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε θεραπεία κι έκανε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ, οι Μακέντα και Μπεκ επιδόθηκαν σε ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το... μενού της προπόνησης, η αρχή έγινε με προθέρμανση, έπειτα με παιχνίδι κατοχής κι έπειτα είχε τακτική στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα