Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα (vid)

Gazzetta team
Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα (vid)

bet365

Την ευκαιρία να δουν και να μιλήσουν με τους παίκτες του Αστέρα είχαν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του και μοίρασε όμορφες στιγμές στους μαθητές.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννης Κώτσιρας και Χρίστος Τασουλής μίλησαν με τους μαθητές του σχολείου και έπαιξαν μπάλα μαζί τους, χαρίζοντάς τους ξεχωριστές αναμνήσεις και πολλά χαμόγελα.

Ο γυμναστής του ΑΣΤΕΡΑ, Παύλος Γκότσης ενημέρωσε τα παιδιά για την ιστορία της ομάδας, κάνοντας ερωτήσεις και χαρίζοντας έναν αναμνηστικό δώρο, ενώ ο ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος των Ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Κ19, Γιάννης Δουβίκας υποδέχθηκε τους μαθητές με ποδοσφαιρική διάθεση και όρεξη για παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα