Αποστόλου: «Το μέλλον ανήκει στον Λημνιό»

Gazzetta team
Αποστόλου: «Το μέλλον ανήκει στον Λημνιό»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Λημνιό μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του Ατρομήτου, Τόλης Αποστόλου.

Αναλυτικά μιλώντας στον ARENA 89.4 είπε: «Είμαι υπεύθυνος επί σειρά ετών στο τμήμα σκάουτινγκ του Ατρομήτου. Έχω ένα δίκτυο ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, κάνω και πολλά ταξίδια σε όλη την επικράτεια και μέσα σε αυτούς τους φίλους, είχα μιλήσει με τον Κώστα τον Γρηγοριάδη, παλιό τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου, μου είχε πει το 2012 για ένα μεγάλο ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή.

Καλό για εμάς, ήταν ότι ο Δημήτρης είχε σπάσει το χέρι του και δεν έπαιζε στις Εθνικές ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τον είχαν δει πολλά μάτια. Εγώ κάλεσα τον ποδοσφαιριστή σε ένα τουρνουά με δοκιμασμένους παίκτες και τα πήγε περίφημα. Ήταν 14 ετών, αλλά καταλάβαμε το εξαιρετικό ταλέντο του Δημήτρη. Το σημαντικό όμως, είναι πάνω από όλα, πως είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Συνδυάζει το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Σπανίζουν τέτοια παιδιά.

Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου τότε, τους πείσαμε πόσο πολύ θέλαμε να τον πάρουμε στον Ατρόμητο και αφού πείσαμε και τον Δημήτρη, ήρθε για να παίξει στην Κ16 του Ατρομήτου. Έκανε πολλά πράγματα και σύντομα στη συνέχεια της καριέρας του. Όλα αυτά, τα έκανε άξια.

Όταν πας στον ΠΑΟΚ, εκτίθεσαι σε κόσμο και πρέπει να αναδείξεις πράγματα του εαυτού σου. Από την πρώτη χρονιά, έλεγα ότι θα δείξει πράγματα μετά τα 20 του χρόνια. Άλλα παιδιά στα 18 τους έχουν ολοκληρωθεί σωματικά, ενώ ο Δημήτρης ήταν ακόμη παιδί τότε. Τώρα σιγά-σιγά χτίζει το σώμα του ως άνδρας. Θα βγάλει περισσότερα πράγματα στο μέλλον έτσι και είμαι σίγουρος πως το μέλλον του ανήκει. Έχει ωριμάσει και σαν χαρακτήρας, δεν ξεχνάει ποτέ και του εύχομαι σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα να είναι υγιής και να κάνει μεγάλα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα