Αρης: Οι νέοι του προπονητές ξεκινούν με εκτός έδρας νίκη!

Αρης: Οι νέοι του προπονητές ξεκινούν με εκτός έδρας νίκη!

Gazzetta team
Αρης: Οι νέοι του προπονητές ξεκινούν με εκτός έδρας νίκη!

bet365

Ο Ενινγκ θα ντεμπουτάρει στην Ξάνθη και οι Ερέρα, Τερζής, Παντελίδης πήραν διπλό στα πρώτα τους ματς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο
Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη θα κάνει ο Μίκαελ Ενινγκ στην Ξάνθη και ο Γερμανός έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Ξέχωρα από την αυτονόητη να ξεκινήσει με το δεξί την εν Ελλάδι καριέρα του, καλείται και να διατηρήσει την παράδοση που φέρνει εσχάτως τους νέους κόουτς των «κίτρινων», να αρχίζουν με εκτός έδρας νίκη τη θητεία τους στη Θεσσαλονίκη. .
0 53χρονος είναι ο 4ος προπονητής που ανέλαβε την ομάδα από τη σεζόν 2017/18, οπότε και επέστρεψε στα «σαλόνια» και όλοι τους ντεμπουτάρισαν μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πάκο Ερέρα στη Λαμία, ο Απόστολος Τερζής στη Ριζούπολη (τότε έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αρη) και ο Σάββας Παντελίδης στο Ηράκλειο. Και οι τρεις προκάτοχοι του Ενινγκ κέρδισαν, οπότε η παράδοση είναι υπέρ του.
ΤΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ
Σάββας Παντελίδης: ΟΦΗ – Αρης 1-2
Απόστολος Τερζής: Απόλλων Σμύρνης – Αρης 1-2
Πάκο Ερέρα: Λαμία – Αρης 0-3

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα