ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η προειδοποίηση για το PAOK TV

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η προειδοποίηση για το PAOK TV

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η προειδοποίηση για το PAOK TV

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες χώρων δημόσιας προβολής, ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες αν διαπιστωθεί και δεύτερη παράβαση των όρων χρήσης του PAOK TV.

To τελευταίο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αρκετούς ελέγχους αναφορικά με τη χρήση του PAOK TV σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής. Ως πρώτο βήμα έστειλε μια επιστολή με την οποία ενημέρωνε όλους τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι συνεχίζουν να μην έχουν προβεί στην αγορά επαγγελματικού πακέτου.

Μετά την συμφωνία με την ομοσπονδία πρακτόρων, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει για όλα όσα ισχύουν αναφορικά με τα επαγγελματικά συμβόλαια του PAOK TV.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) πρέπει να αγοράσουν το ετήσιο πακέτο και δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα παιχνίδια με pay per view ή με απλή συνδρομή.

Το κόστος του επαγγελματικού πακέτου ανέρχεται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης είναι η εξής:

1) Επικοινωνείτε με το 2310954099 ή το [email protected].
2) Πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα με τα συμβεβλημένα καφέ με το PAOK TV.
4) Δηλώνετε πόσες συσκευές έχει η επιχείρησή σας (Μέχρι πέντε ένας λογαριασμός, από πέντε και πάνω θα χρειαστεί και δεύτερος, άρα και δεύτερη πληρωμή)
5) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταγράψει ήδη αρκετούς παραβάτες κι έχει στείλει σχετικά εξώδικα, προκειμένου οι ιδιοκτήτες χώρων δημόσιας προβολής να αγοράσουν το επαγγελματικό πακέτο.

Αν διαπιστωθεί και δεύτερη παράβαση από κάποια επιχείρηση, η εταιρία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματά της».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED