Μάβραϊ: «Συγχαρητήρια στον Άρη που θα συνεργαστεί με τον Ένινγκ»

Μάβραϊ: «Συγχαρητήρια στον Άρη που θα συνεργαστεί με τον Ένινγκ»

Gazzetta team
Μάβραϊ: «Συγχαρητήρια στον Άρη που θα συνεργαστεί με τον Ένινγκ»

bet365

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ συνεργάστηκε με τον Μίκαελ Ένινγκ στην Μπόχουμ και μίλησε για τον Γερμανό προπονητή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Αλβανός στόπερ αγωνίζεται πλέον στην Γκρόιτερ Φιρτ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metropolis 95.5» δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον 54χρονο τεχνικό. «Έμαθα ότι ο Μίκαελ Ένινγκ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη που κατάφερε να συνεργαστεί μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι εξαιρετικός προπονητής, φανταστικός χαρακτήρας και πολύ ειλικρινής, πράγμα σπάνιο στον τρελό και περίεργο χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του Άρη θα τον λατρέψουν. Θα έλεγα ότι συνδυάζει τη γνώση με τον χαρακτήρα γιατί έμαθε πολύ τακτική ποδοσφαίρου μέσα από την παρουσία του τόσο στην Μπόχουμ όσο και στο Αμβούργο. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά καθώς η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης κι ελπίζω να βολέψει το πρόγραμμα ούτως ώστε να έρθω και να δω κι έναν αγώνα του Άρη», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, απάντησε: «Δεν έχει σημασία η εθνικότητα ούτε το στιλ ποδοσφαίρου. Άποψή μου είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει πολλές γλώσσες. Δεν ξέρω αν θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το γερμανικό στιλ ποδοσφαίρου. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες θα πάθουν πράγματα από τον Ένινγκ και όχι ο Ένινγκ από αυτούς. Κάθε προπονητής θέλει να παίζει η ομάδα βάσει της φιλοσοφίας του, το ίδιο ήθελε ο Πάκο Ερερα αλλά και ο Παντελίδης στον Άρη. Ο Ένινγκ θα ζητήσει να ακολουθούν οι παίκτες τις οδηγίες του και να είναι σίγουροι ότι είναι δίκαιος, ειλικρινής και ικανός προπονητής και άνθρωπος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα