Δεληγιαννίδης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Δεληγιαννίδης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Gazzetta team
Δεληγιαννίδης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

bet365

Ανήμπορος να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση στάθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση για να επιστρέψει στη δράση.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Η κατάσταση του αριστερού μπακ του ΟΦΗ, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από ενοχλήσεις στη μέση, εξακολουθεί να μην παρουσιάζει βελτίωση και έτσι ο 23χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση αποσυμπίεσης κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου την Τετάρτη, προκειμένου να «λύσει» μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην οσφυική χώρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Σίμος θα στερηθεί των υπηρεσιών του για ικανό χρονικό διάστημα.

Αντίθετα, τα καλά νέα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ ενόψει Ολυμπιακού είναι ότι ο Νίκος Κοροβέσης τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε και ο Λισάντρο Σεμέντο μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με την εθνική του Κάπο Βέρντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα