ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Χάβο

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Χάβο

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Χάβο

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε για τρίτη φορά στον Παναιτωλικό με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν κι επίσημα την πρόσληψή του την Τρίτη (15/10).

Ελλάδα - Βοσνία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις.  |21+

Στον Παναιτωλικό άλλαξαν κι επίσημα σελίδα με την πρόσληψη του Μάκη Χάβου και την Τρίτη (15/10) ο έμπειρος τεχνικός ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους Αγρινιώτες. Ο Χάβος είχε πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) και από σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ. 

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι συνεργάτες του 50χρονου τεχνικού οι οποίοι θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην ομάδα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). Το νέο τεχνικό επιτελείο έκανε ήδη την προπόνηση της ομάδας και από σήμερα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ.