Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Χάβο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Χάβο

bet365

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε για τρίτη φορά στον Παναιτωλικό με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν κι επίσημα την πρόσληψή του την Τρίτη (15/10).

Ελλάδα - Βοσνία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Στον Παναιτωλικό άλλαξαν κι επίσημα σελίδα με την πρόσληψη του Μάκη Χάβου και την Τρίτη (15/10) ο έμπειρος τεχνικός ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους Αγρινιώτες. Ο Χάβος είχε πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) και από σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι συνεργάτες του 50χρονου τεχνικού οι οποίοι θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Μάκης Χάβος επέστρεψε στην ομάδα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Συνεργάτες του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης (βοηθός), ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (βοηθός), ο Άγγελος Παπανικολάου (γυμναστής) και ο Βασίλης Κλιάφας (προπονητής τερματοφυλάκων). Το νέο τεχνικό επιτελείο έκανε ήδη την προπόνηση της ομάδας και από σήμερα συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα