Ολυμπιακός: Η κατάσταση με τους τραυματίες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η κατάσταση με τους τραυματίες

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέραν των γνωστών προβλημάτων θα περιμένει να δει τον Καμαρά και το εάν θα είναι στο 100% ενώ ένας μυϊκός τραυματισμός του Μπενζιά ίσως τον αφήσει εκτός με ΟΦΗ.
Επέστρεψαν στις προπονήσεις, την Δευτέρα το απόγευμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μεριά γύρισε και αύριο Τρίτη θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί την Τρίτη με πρωινή προπόνηση.
Από εκεί και πέρα επί των αγωνιστικών οι Καμαρά, Τσιμίκας και Ποντένσε εκτιμάται πως θα είναι στο 100% για το προσεχές ματς με τον ΟΦΗ. Εκτός κανονικού προγράμματος παραμένουν οι Λάζαρος, Φορτούνης και Παπέ Σισέ ενώ ο Μπενζιά που έχει έναν μυϊκό τραυματισμό μπορεί να τεθεί off για το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Ο Μπενζιά ίσως λείψει και λίγο παραπάνω αλλά αυτό θα κριθεί εντός των προσεχών ημερών. Ο Λάζαρος δε που είχε έναν ακόμα μυϊκό τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα λογικά θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς από τον Νοέμβριο και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα