Τριάδα αγώνων που θα κρίνει πολλά για Ξάνθη

Φώτης Καρακούσης
Τριάδα αγώνων που θα κρίνει πολλά για Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και το gazzetta.gr αναφέρεται στους τρεις επόμενους αγώνες που αν και νωρίς θα κρίνουν πολλά για την πορεία της ομάδας του Ραμίρεθ.

Η αλήθεια είναι πως κανείς (και το κανείς είναι κυριολεκτικό) δεν περίμενε πως μετά την 6η αγωνιστική, θα κοιτούσαμε τον βαθμολογικό πίνακα της Super League και θα βλέπαμε στην 2η θέση την Ξάνθη με 15 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες και 1 ήττα και μάλιστα θα ήταν και πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα όμως του Κίκο Ραμίρεθ έχοντας μια εντυπωσιακή ευστοχία όσον αφορά τις τελικές και τα γκολ που βάζει, αλλά και παίζοντας στα περισσότερα ματς όμορφο ποδόσφαιρο, έχει καταφέρει να βρεθεί τόσο ψηλά, δείχνοντας έτοιμη για την υπέρβαση. Όπου υπέρβαση, μιλάμε φυσικά για την συμμετοχή στα playoffs.

Βέβαια το να μιλάμε για τόσο μακριά, είναι τρομερά νωρίς, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική, ωστόσο αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό φυσικά και μπορεί η Ξάνθη να ελπίζει πως θα πετύχει τους στόχους της. Ιδιαίτερα κομβικοί θα λέγαμε πως είναι οι τρεις επόμενοι αγώνες, καθώς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια.

Και θα την κρίνουν όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Με καλά αποτελέσματα στα ματς αυτά, όχι μόνο θα πάρουν σημαντικούς βαθμούς, αλλά θα συνεχίσουν με άλλη ψυχολογία το πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πρέπει να το βάλουν κάτω, καθώς υπάρχει χρόνος και πολλές ακόμα στροφές μέχρι το τέλος.

Νίκη σε Πηγάδια επί του Άρη για το μεγάλο βήμα

Αρχίζουμε με την 7η αγωνιστική στην οποία η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Άρη. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, καθώς αντίπαλος για τους παίκτες του Ραμίρεθ είναι μια ομάδα που παλεύει για τον ίδιο στόχο που είναι επίσης τα playoffs. Ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι από αυτά που οι ακρίτες πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και μένει να δούμε αν αυτό το πρέπει τους αγχώσει ή τους βοηθήσει να πάρουν το τρίποντο.

Δύσκολο ταξίδι σε Ηράκλειο

Μετά το ματς του Άρη υπάρχει επίσης ένα ακόμα δύσκολο ματς για την Ξάνθη, αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί είναι μαζί με τους Ξανθιώτες η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μην ξεχνάμε πως διαθέτουν και μια ιδιαίτερα δυνατή έδρα. Η Ξάνθη έχοντας κερδίσει σε ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχει δείξει πως και μακριά από τα Πηγάδια μπορεί να τα καταφέρει κάτι που θέλει να κάνει και στο «Γεντί Κουλέ».

Θέλει αποτέλεσμα και με Ολυμπιακό

Τελευταίο ματς της τριάδας είναι και το πιο δύσκολο. Μιλάμε γι' αυτό με τον Ολυμπιακό στα «Πηγάδια». Η Ξάνθη που όπως αναφέραμε έχει κερδίσει σε ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και από τους Περαιώτες. Το ιδανικό θα ήταν να κερδίσει, καθώς θα μιλάμε για τρίποντο που θα κάνει την διαφορά, ωστόσο και με ισοπαλία κανείς στην Ξάνθη δεν θα μπορούσε να ήταν δυσαρεστημένος. Είναι πάντως ένα ματς που αν καταφέρεις και πάρει κάτι καλό, σου αλλάζει εντελώς τους στόχους και την ψυχολογία.

Το πρόγραμμα της Ξάνθης για τους τρεις επόμενους αγώνες

7η αγωνιστική Ξάνθη-Άρης

8η αγωνιστική ΟΦΗ-Ξάνθη

9η αγωνιστική Ξάνθη-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα