Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

bet365

Ο νεαρός Κύπριος χαφ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο πέντε ετών με τον Ολυμπιακό και την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές και με τις ομάδες για να ανακοινωθεί.

Ο Κωστή βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχουν πέσει και οι υπογραφές για το συμβόλαιό του διάρκειας πέντε ετών. Την Τρίτη θα πέσουν και οι υπογραφές με Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό και θα πάρει έτσι επίσημη μορφή η μεταγραφή του 19χρονου διεθνούς Κύπριου χαφ.

Η αντιπροσωπεία των Κύπριων αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματεία του σωματείου της Αμμοχώστου, δηλαδή τους Θουκή Θουκυδίδη, Γιάννο Χρυσοστόμου και Κωνσταντίνο Παναγιώτου. Η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Στην συμφωνία επρόκειτο να μπει και ποσοστό μεταπώλησης (15%) αλλά και ρήτρα που λέει ότι αν ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα τότε πέραν από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ. Το πλάνο περιλαμβάνει ο Ιωάννης Κωστή να συνεχίσει ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το καλοκαίρι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED