Συνάντηση Αυγενάκη - Βούρου για τις υποδομές στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ

Συνάντηση Αυγενάκη - Βούρου για τις υποδομές στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ

Gazzetta team
Συνάντηση Αυγενάκη - Βούρου για τις υποδομές στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο με θέμα συζήτησης τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η συνάντηση μεταξύ Λευτέρη Αυγενάκη και Γιάννη Βούρου έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως έγραψε στα social media ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η συζήτησή του με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας αφορούσε τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή και την αναβάθμισή τους, αλλά και τις εξελίξεις με τις εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ.

«Συναντήθηκα και θεσμικά με τον Γιάννη Βούρο,τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας. Συζητήσαμε για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή του και τα περιθώρια αναβάθμισής τους, αλλά και για το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ και την εξέλιξη των εκεί έργων της Περιφέρειας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Γιάννης Βούρος είχε παρευρεθεί πρόσφατα και στη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, όπου είχε συμφωνηθεί να υπογραφεί μέσα στο επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου, όπως είχε ανακοινώσει η Περιφέρεια Αττικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα