Παναθηναϊκός: Η ενεργοποίηση του Φάουστο και ο αδικημένος Βέργος

Παναθηναϊκός: Η ενεργοποίηση του Φάουστο και ο αδικημένος Βέργος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ενεργοποίηση του Φάουστο και ο αδικημένος Βέργος

bet365

Ο έμπειρος μέσος θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Δώνης περιμένει πράγματα από τον Ισπανό την ώρα που ο Έλληνας σέντερ φορ περιμένει καρτερικά την ευκαιρία.
Ήρθε τελευταίος, ελάχιστες ώρες πριν κλείσει και το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους, ως μια κίνηση που είχε ως στόχο να καλύψει το δεδομένα μεγάλο κενό στην μεσαία γραμμή και ειδικά στην θέση του αμυντικού μέσου. Ένα πρόβλημα κυρίως στην μέση, όμως, δεν επέτρεψε στον Φάουστο Τιένθα να βρει ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να μπορεί ο Δώνης να τον χρησιμοποιήσει έστω και ως αλλαγή.
Την τελευταία εβδομάδα ο Ισπανός χαφ φορτσάρει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον δούμε με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έχουν θέματα στον άξονα του γηπέδου και ο Δώνης περιμένει πράγματα από τον έμπειρο άσο, ο οποίος φημίζεται για τις ανασταλτικές του αρετές και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό τόσο από τον Κουρμπέλη όσο και από τον Δώνη, όπου αμφότεροι έχουν κινηθεί σε πολύ ρηχά νερά στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Από κει και πέρα, και με δεδομένο την πιθανή απουσία του Κίκο Μακέντα λόγω των ενοχλήσεων στην μέση, ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την κορυφή της επίθεσης.
Στην Ριζούπολη δεν του βγήκε η επιλογή του Κολοβού, καθώς ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και δικαίως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
Ο Περέα που έχει ήδη 5 συμμετοχές αλλά υστερεί σε τεχνική κατάρτιση και παίζει προς το παρόν με το θάρρος, την διάθεση και το ένστικτό του δεν έχει καταφέρει να κάνει διαφορά ενώ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή ο Καμπετσής.
Ο μόνος που, αδίκως μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει ούτε λεπτό είναι ο Νίκος Βέργος. Ο Έλληνας στράικερ ήταν καλός στην προετοιμασία, πέτυχε δύο γκολ, πέρυσι πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που έχουν πάρει άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές του ρόστερ αυτή την διετία.
Για να δούμε αν στο Περιστέρι, ο Γιώργος Δώνης θα τον χρίσει βασικό ή αν θα πάει πάλι σε μία επιλογή… πείραμα όπως ήταν ο Κολοβός ή αν θα στηριχθεί στον 19χρονο ενθουσιώδη, ταλαντούχο αλλά ακόμη ακατέργαστο Περέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα