«Κίτρινοι» και ΠΑΟΚτσήδες ενώθηκαν και έδωσαν αίμα για έναν οπαδό του Άρη

«Κίτρινοι» και ΠΑΟΚτσήδες ενώθηκαν και έδωσαν αίμα για έναν οπαδό του Άρη

bet365

Η κινητοποίηση των φίλων του Άρη από τις Σέρρες και η ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας φίλαθλος του Άρη.

Υπάρχουν οπαδοί που «κλείνουν ραντεβού» για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, όπως συνέβη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν και οπαδοί που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους ανεξαρτήτου «χρώματος» και ιδεολογίας.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι οπαδοί του Άρη και του ΠΑΟΚ, ειδικότερα οι δεύτεροι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Aris Serres Club και συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για τον Αλέξη, φίλαθλο του Άρη, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματος του και δίνει καθημερινά στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρίνων» από τις Σέρρες έχουν ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τον άτυχο Αλέξη και καλούν όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας, φορείς, συλλόγους και οποιονδήποτε έχει τη διάθεση και μπορεί να βοηθήσουν προκειμένου να συγκεντρωθούν 300 φιάλες αίματος.

Μέσω της σελίδας του Aris Serres Club στο facebook υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα