ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

Gazzetta team
ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

bet365

Σην προσφορά δωρεάν υπερήχου μαστού σε γυναίκες της Κρήτης στέκεται αρωγός ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του αντίστοιχου είδους καρκίνου

Άλλη μία δράση για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο μαστού αναλαμβάνει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ΜΚΟ «Στόχος – Πρόληψη».

Στο πλαίσιο της συντονισμένης τους εκστρατείας, θα προσφέρουν δωρεάν υπερήχους σε 15 γυναίκες την προσεχή Τετάρτη (16/10), ενώ θα συνδιοργανώσουν και εκδήλωση όπου θα παρευρεθούν μέλη της κρητικής ΠΑΕ αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την Εταιρία Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, "Στόχος - Πρόληψη", συνεχίζουν τις δράσεις τους για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Στο πλαίσιο αυτών η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" θα πραγματοποιήσει δωρεάν υπέρηχο μαστού στις πρώτες 15 γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχη (9:00 - 14:00) στο 2810 319396. Ο υπέρηχος θα γίνει την Τετάρτη 16/10 στο πλαίσιο του party που θα κάνει στα γραφεία της η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" και στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την Εταιρία Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, "Στόχος - Πρόληψη", συνεχίζουν τις δράσεις τους για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Στο πλαίσιο αυτών η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" θα πραγματοποιήσει δωρεάν υπέρηχο μαστού στις πρώτες 15 γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχη (9:00 - 14:00) στο 2810 319396. Ο υπέρηχος θα γίνει την Τετάρτη 16/10 στο πλαίσιο του party που θα κάνει στα γραφεία της η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" και στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED