ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

Gazzetta team
ΟΦΗ: Συνδράμει στην οργάνωση δωρεάν υπερήχων μαστού

bet365

Σην προσφορά δωρεάν υπερήχου μαστού σε γυναίκες της Κρήτης στέκεται αρωγός ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την καταπολέμηση του αντίστοιχου είδους καρκίνου

Άλλη μία δράση για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο μαστού αναλαμβάνει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ΜΚΟ «Στόχος – Πρόληψη».

Στο πλαίσιο της συντονισμένης τους εκστρατείας, θα προσφέρουν δωρεάν υπερήχους σε 15 γυναίκες την προσεχή Τετάρτη (16/10), ενώ θα συνδιοργανώσουν και εκδήλωση όπου θα παρευρεθούν μέλη της κρητικής ΠΑΕ αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την Εταιρία Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, "Στόχος - Πρόληψη", συνεχίζουν τις δράσεις τους για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Στο πλαίσιο αυτών η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" θα πραγματοποιήσει δωρεάν υπέρηχο μαστού στις πρώτες 15 γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχη (9:00 - 14:00) στο 2810 319396. Ο υπέρηχος θα γίνει την Τετάρτη 16/10 στο πλαίσιο του party που θα κάνει στα γραφεία της η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" και στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την Εταιρία Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, "Στόχος - Πρόληψη", συνεχίζουν τις δράσεις τους για την ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου. Στο πλαίσιο αυτών η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" θα πραγματοποιήσει δωρεάν υπέρηχο μαστού στις πρώτες 15 γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχη (9:00 - 14:00) στο 2810 319396. Ο υπέρηχος θα γίνει την Τετάρτη 16/10 στο πλαίσιο του party που θα κάνει στα γραφεία της η εταιρία "Στόχος - Πρόληψη" και στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925!

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα